Hirdetés

GTX 1050-nel jön az új Dell XPS 15



|

Kiszivárgott a következő-generációs modell, amelybe ujjlenyomat-olvasó is kerül.

Hirdetés

A Dell XPS szériája kedvelt sorozat, elvégre a laptop méretéhez képest nagyobb panelt kínál mindegyik modell, vékony kávával. A gépek már frissültek Kaby Lake processzorokkal, most pedig jön egy újabb notebook is. 

Hirdetés

Az eddig be nem jelentett XPS 15 9560-at leplezte le véletlenül a Dell. Az újdonságba GeForce GTX 1050-es grafikus vezérlő kerül, továbbá ujjlenyomat-olvasó. 

Bár a Dell törölte a tartalmakat, több helyen gyorsan kiszúrták a laptopot. Az XPS 15 9550 szintén dedikált videokártyával rendelkezett, abban viszont GeForce GTX 960M volt. 

Az új laptop még be nem mutatott, négymagos Kaby Lake processzorokkal jön, többek között a Core i3-7100HQ, a Core i5-7300HQ és a Core i7-7700HQ modellekkel. Mindezzel komoly teljesítményre lehet számítani. 

Az érintőkijelző 3840 x 2160-as felbontást használ majd, alatta pedig akár 32 GB 2133 MHz-es memória és 1 TB tárhely is lehet. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.