Hirdetés

GTX 460 a Maingear játék-PC-kben



|

Az NVIDIA frissen bejelentett, Fermi-alapú GTX 460-as videókártyájával bővíti kínálatát a Maingear.

Hirdetés

Az NVIDIA frissen bejelentett, Fermi-alapú videókártyája a GeForce GTX 460. Ár-érték arányban akár kimagaslóan is kedvező vétel lehet a játékosok számára, akik egy bizonyos, de jó teljesítményért csak meghatározott összeget adnának.

 

A Maingear az egyike azon gyártóknak, amely immáron a GTX 460-at is kínálja komplett játék-PC-ihez. A rendelés során tehát már az új NVIDIA-kártya is kérhető a gyártó gépeibe, amelyek egészen pontosan a Shift, F131, Vybe és X-Cube asztali játék-PC-k.

 

A Maingear által használt GTX 460 336 CUDA maggal rendelkezik, és 675 MHz-es órajelen dolgozik. A kártya SLI-képes is, ha esetleg bővítés mellett dönt a felhasználó. Azt egyelőre nem tudni, hogy a Maingear mennyiért kínálja majd a kártyát, de a hamarosan kapható új konfigurációk vélhetően nem a legdrágább modellek közül kerülnek ki, hiszen a GTX 460 a középkategóriát célozza meg.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.