Hirdetés

GTX 560 Ti 2 GB memóriával a Club 3D-től



|

Limitált kiadás is érkezik a kártyából, Battlefield 3-mal.

Hirdetés

Az NVIDIA GeForce GTX 560 Ti kártyájából már jelentős számú változat található a piacon, azonban a kínálat most egy újabb modellel bővült, hála a Club 3D-nek. A GeForce GTX 560 Ti CoolStream Edition memóriában ad többet a vetélytársainál.

 

A Club 3D újdonsága a referenciamodell 1 GB memóriáját megduplázza, és 2 GB-ot bocsát a kártya rendelkezésére. A GPU órajele 822 MHz, míg a memóriáé 4008 MHz. A kártya a nevét a CoolStream technológiáról kapta, ami a gyártó hűtési megoldását takarja: egy speciális hűtőborda, két, egyedi lapátokkal szerelt ventilátorral.

 

Kimenetek tekintetében a dual-DVI mellett egy HDMI 1.4a port áll rendelkezésre. Bár árat a Club 3D nem közölt, azt már tudni, hogy a grafikus vezérlő limitált kiadású csomagban is kapható lesz, a Battlefield 3-mal a dobozban.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.