Hirdetés

GTX 560 Ti és GTX 560 2 GB memóriával az Inno3D-től



|

Ezúttal is a többmonitoros konfigurációknak kedveznek.

Hirdetés

A kínai Inno3D bemutatta két legújabb videokártyát, amelyek az NVIDIA GeForce GTX 560 Ti és GTX 560 vezérlőire épülnek, azonban 2 GB memóriával. A célpont ezúttal is a többmonitoros rendszerek kiszolgálása volt, nagyfelbontás és játékok esetén (például csúcsteljesítmény a Metro 2033-ban vagy a Shogun 2-ben).

 

A kártyák a memória mennyiségén és az egyedi hűtésen kívül megegyeznek a referenciamodellekkel. A hűtés esetében egy teljes kártyát beborító egységet használtak, több réz hőcsővel és egy PWM-vezérelt ventilátorral.

 

A két DVI és egy HDMI kimenettel szolgáló vezérlők órajeleiről plusz információ nem derült ki, ahogyan sajnos az áruk és megjelenésük ideje sem ismert jelenleg.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.