Hirdetés

GTX 660 Ti AMP! Extreme Edition a Zotac-tól



|

A csomagban egy Roccat Taito egérpad is lapul ajándékként.

Hirdetés

A Zotac a végsőkig igyekezett növelni a GeForce GTX 660 Ti videokártya teljesítményét, így megszületett a GeForce GTX 660 Ti AMP! Extreme Edition, amely az AMP! Edition-ön túl további 6 százalékkal emeli az órajelek értékeit; így nagyobb teljesítményt biztosítva a játékokhoz és a programokhoz.

 

A referenciamodellhez mérten így már 13 százalékkal nőtt meg a teljesítménye a Zotac új OC-s kártyájának, amelynek a dobozában egy Roccat Taito egérpad is lapul, kifejezetten játékosoknak.

 

A GPU órajele 1098 MHz, ám ez boosttal 1176 MHz-re nő. A 2 GB GDDR5-ös memória órajele 6608 MHz-en alakul. A 192 bites memóriabusz 2 GB GDDR5-ös VRAM-ot kezel, maga a gyárilag megnövelt teljesítményű kártya pedig támogatja a 3-utas SLI-t is.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.