Hirdetés

GX-7-es CPU-hűtő játékosoknak, a Gelidtől



|

Az eredetileg a márciusi CeBIT-en bemutatott hűtő hamarosan megvásárolható.

Hirdetés

A Gelid eredetileg a márciusi CeBIT kiállításon mutatta be a GX-7-es processzorhűtőjét, amely most megjelent a piacon, és a tervek szerint napokon belül megvásárolható lesz a boltokban. A modell egyébként V-alakú alumínium lamellákkal segíti a jobb légáramlást, és két ventilátorral a hő elvezetését.

 

A GX-7 130 x 65 x 159 milliméteres és 720 grammos. A hét hőcsővel ellátott hűtőre egy Wing 12 PL Blue LED-es légkavaró került, amely 600 és 1800 RPM között üzemel (a zajszintje maximum 26,8 dBA), a Nanoflux csapágyazásnak köszönhetően pedig hosszú, 100 000 órás élettartamra számíthatnak a felhasználók.

 

A Gelid új processzorhűtője Intel-fronton az LGA775/1155/1156 foglalatokat támogatja, míg az AMD oldalán az AM2(+)/AM3/FM1 típusú processzorokra szerelhető rá. A GX-7-re három év garancia jár, ajánlott végfelhasználói ára pedig 45 euró.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.