Hirdetés

Gyárilag 5 GHz-es processzor az AMD-től



|

Két multimédiára kihegyezett taggal bővült a gyártó FX termékcsaládja.

Hirdetés

Ma délután a Los Angelesben már javában dübörgő Electronic Entertainment Arts (E3) kiállításon az AMD leleplezte az FX termékcsaládjának legerősebb tagjait, ám sajnos a gyártó pontos specifikációkat nem volt hajlandó megosztani a 8 darab Piledriver magot felvonultató processzorokról. Annyi viszont biztos, hogy az FX-9590 modell Turbo órajele kereken 5 gigahertz, míg az FX-9370 „kistestvére” túlhajtás nélkül maximum 4,7 gigahertzen képes ketyegni.


A gyártó tájékoztatása szerint a központi egységek a nyáron elsőként az OEM partnerek számára fognak elérhetővé válni, megközelítő bolti árakról nem nyilatkoztak az AMD sajtósai. Ennek a talán sokak számára nem tetsző megoldásnak lehet valami köze ahhoz, hogy az elvileg AM3+ tokozású processzorok állítólag 220 wattos TDP-vel rendelkeznek, így közel sem kompatibilisek az összes azonos tokozású alaplappal. A teljesítményükről szintén nem szólt a fáma, ám valószínűleg bőven elegek egy felső kategóriás gamer számítógépbe is.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.