Hirdetés

Gyepet és zászlót az asztalra! VB őrület a Trustnál



|

Elkötelezett szurkolóknak nemzeti zászlóval nyomott egér jár.

Hirdetés

Előfordulnak a számítástechnika történetében pihent kütyük szép számmal, az éppen folyó foci VB pedig csak még egy marketing alkalmat szolgáltat ahhoz, hogy a gyártók extravagáns felszerelést kínáljanak a számítástechnika és a labdarúgás irányában is elkötelezett fogyasztóknak. A Trust esetében nem ez az első eset, hogy kihasználta egy sportesemény erejét, gondoljunk csak a Forma 1-re és a Trust Red Bull Racing Xtreme Mouse-ra.

Minden (vagy majdnem minden) igazi focipályán van gyep, ezért a gyártó a már korábban bemutatott fűmintás egérpadját ajánlja. Ennek különlegessége nem csak a vagány minta, hanem a bépített USB 2.0 elosztó is, hogy nehezebben fogyjunk ki a csatlakozókból.

 

Trust USB Pad
Trust USB Pad

 

Az igazán nagy durranás a kínálatban a Football Mouse With Mousepad. Itt egy vezetékes, szimmetrikus kialakítású görgetőgombos optikai egeret ad a gyártó, ám az ország zászlójával díszítve, egy focipályát mintázó egérpaddal egyetemben. Kapható Angol, Spanyol, Francia, Németország, Olaszország és Hollandia színeiben.

 

Trust nemzeti foci egerek
Trust nemzeti foci egerek

 

Hazai viszonylatban különösen érdekes a gyártó DVB-T vevője, mely egyszerűen TV & Radio on your notebook névre hallgat. A világbajnokságot ugyanis itthon DVB-T-n nagyfelbontásban vehetjük és ingyenesen, az m1 HD és m2 HD csatornákon jön. Nem kell dekóder, sem előfizetés, bármelyik itthon használható DVB-T vevővel élvezhetjük a közvetítéseket, ha megfelelőek a vételi viszonyok. Ez a lehetőség - ha nem is feltétlenül HD-ben - más európai országokban is adott, ezért is használja ki a Trust az alkalmat, hogy olcsó USB 2.0 vevőegységét az érdeklődők figyelmébe ajánlja.

 

Trust DVB-T Stick
Trust DVB-T Stick

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.