Hirdetés

Gyors, de halk az új Hitachi merevlemez



|

A Hitachi a zöld gondolat jegyében mutatott be egy új merevlemezt.

Hirdetés

Egy tárhely tekintetében nem elég, ha csupán annyira képes, hogy sok adatot tud eltárolni, számtalan egyéb funkció szerint választunk közülük. Az egyik ilyen tulajdonság a környezetbarát működés lehet. A hosszú nevű Hitachi Ultrastar C10K300 Eco merevlemez rendkívül gyors, hiszen 6 Gbps gyors adatcserére is képes. Emellett 64 MB buffer memóriával is rendelkezik, ráadásul akár 10 000 rpm sebességgel is pörgeti a tányért, mindössze 29 decibel hangértéken. Egy ilyen teljesítményű HDD-től az ilyen halk munka igencsak figyelemre méltó.

 

 

hitachi_ultrastar_c10k300_1.jpg
 

 

A kis merevlemez környezettudatossága az energiafogyasztásban rejlik, mert 3,1 W-ot fogyaszt készenlétben, de a munka közbeni energiafelvétele sem nagyobb 6,1 W-nál. Az új, zöld merevlemez hamarosan elérhető lesz 147 és 300 gigabájtos változatban.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.