Hirdetés

Gyors és mini vezeték nélküli adapter a TP-Linktől



|

A 300 Mbps-os TL-WN823N olcsóbb árat ígér riválisánál.

Hirdetés

A TP-Link bemutatta a TL-WN823N kódnévre keresztelt vezeték nélküli adapterét, amelyet kifejezetten a rivális Netgear terméke ellen reklámoz (a Netgear N300 WNA3100M-ről van szó, amely 36,99 dollárba kerül).

 

Alapvetően mindkét említett kicsi stick egy erős vezeték nélküli kapcsolatot hoz létre, amint egy USB portba dugjuk. Természetesen a vezetékes LAN használata mindig egyszerűbb lenne, de kevés ilyen lehetőség van, továbbá a telefonok és a tabletek sem tudnák kihasználni a megfelelő portok hiányában. Ilyenkor jön jól a TP-Link újdonsága, amely egy PC LAN-ját 802.11 b/g/n-es hálózattá alakítja.

 

A mindössze 21,99 dollárba kerülő apróság további plusz funkciója a WPS gomb, amelynek segítségével hamar hozhatóak létre biztonságos kapcsolatok.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.