Hirdetés

Gyors hálózati tárolók a Synology-tól



|

Egy hagyományos és két rackbe építhető NAS-sal jelentkezik a Synology.

Hirdetés

A Synology bemutatta legújabb hálózati adattárolóit: a hagyományos kialakítású DiskStation DS411+-t, illetve a rackbe építhető RackStation RS810+-t és az RS810RP+-t. Elsősorban a profi otthoni felhasználókat, illetve a kis-és középvállalkozásokat célozza a Synology az új tárolókkal.

 

RAID 5 konfigurációban az új tárolók 112 MB per másodperces olvasási és 106 MB per másodperces írási sebességre képesek; ami nem véletlen, a cél ugyanis a lehető leggyorsabb sebesség elérése volt. Mindhárom modellbe négy darab 3,5 hüvelykes merevlemez fér, és többféle RAID konfiguráció állítható be.

 

A DS411+ Intel Atom D510-es processzort használ, és 60,5 wattot fogyaszt, míg az RS810+ 68 wattot. Az RS810RP+ kapott egy második, redundáns tápegységet is. Az utóbbi kettő NAS hot-swapping-képes, és 1 GB RAM-juk 3-ra bővíthető. A könnyű kezelhetőség érdekében moduláris alaplap került beléjük.

 

Mindegyik eszköz alkalmas web hostingra is, egyenként 30 különböző weboldallal birkóznak meg egyszerre. A DS411+ 650 dollárba kerül, 2 év garanciával, HDD nélkül, míg az RS810+ 1399 dollárba, az RS810RP+ pedig 1899 dollárba, 5 év garanciával, szintén merevlemez nélkül.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.