Hirdetés

Gyors merevlemez a Western Digitaltól



|

3 gigabit per másodperces adatátvitel.

Hirdetés

 

A Western Digital legújabb hagyományos merevlemeze két darab 320 gigabájtos korongból áll, így a 3,5 inches HDD 640 GB-os kapacitással rendelkezik.

 

Míg a legtöbb gyártó a flash-alapú tárolók fejlesztésén munkálkodik, addig a WD nem feledkezett meg a hagyományos merevlemezekről sem - azonban nem a kapacitása a különleges a Caviar SE16-nak.

 

wd_3gbps.jpg

 

A 7200-as fordulaton dolgozó HDD érdekessége, hogy 3 gigabit per másodperces adatátviteli sebességet tud tartani. Emiatt a gyártó ezt a merevlemezt elsősorban azoknak szánja, akiknek a sebesség fontosabb, mint a kapacitás. Ezért lehet jó választás az újdonság videószerkesztőknek, vagy szerveralkalmazások használóinak.

 

A WD6400AAKS számú modell ára 140 dollár (23 500 forint).

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.