Hirdetés

Gyors SDHC kártya HD-videókhoz



|

Hatos sebességosztályú kártyákat dobott piacra a Verbatim.

Hirdetés

 

A Verbatim bemutatta legújabb adathordozóit, amelyek elsősorban a HD-videózást és a tükörreflexes gépeket kedvelő felhasználóknak jelentenek majd örömet.

 

A HD Video SDHC memóriakártyák különlegessége, hogy a leggyorsabb, hatos sebességosztályba tartoznak, így másodpercenként 9 MB adatot képesek írni (66x), és 20 MB-ot olvasni (133x).

 

A nagy adatátviteli sebességnek hála a HD-videók azonnal a kártyára menthetőek, de a tükörreflexes gépek sebességigényének is megfelelő tárhelyet ajánl a Verbatim új adathordozóival, amelyek 4, illetve 8 gigabájtos méretekben vásárolhatóak meg. A kártyák áráról nem érkezett információ. 

 

verbatim_hd_videosdhc_8gb_k.jpg
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.