Hirdetés

Gyors SSD-k a Corsairtől



|

A Neutron széria eddig kevéssé ismert vezérlőt kapott.

Hirdetés

A Corsair legújabb SSD-i a Neutron széria tagjaiként mutatkoztak be. A meglehetősen gyors meghajtók 555 megabájt per másodperces adatátvitelre képesek, ami azért is különleges, mert a SandForce vezérlőegységek erre a gyakorlatban általában nem képesek.

 

A Neutron széria egy kevéssé ismert vezérlőt kapott, az LM87800-ast, a Link_A_Media Devices-től. A 120 és a 240 gigabájtos adattárolók 90 000 és 85 000 I/O-műveletre képesek másodpercenként. A Neutron sorozat mellett megvásárolható lesz a Neutron GTX is, 120, 240 és 480 gigabájtos kiadásokban. Az utóbbi változatokat kifejezetten médiatartalmakkal és professzionális munkával foglalkozóknak szánják.

 

A gyártó új SSD-i akár az üzleti vagy a mobil-PC-s szektorban is sikereket érhetnek el, hiszen meglehetősen gyorsak, a magas átviteli sebességeket pedig nem csak szekvenciálisan képesek megtartani - legalábbis ezt ígéri a Corsair.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.