Hirdetés

Gyors SSD-kkel újít az A-DATA



|

Az új SP900 és SP800 egyaránt frissített firmware-t használ.

Hirdetés

Az A-DATA két új SSD-t mutatott be, amelyek egy frissített firmware-nek hála jobb teljesítményre képesek. A gyorsabbik modell az SP900-as vonalat erősíti, míg a kisebbik változat az SP800, amely egy kategóriával lentebb indul.

 

Az SP900 maximális szekvenciális olvasási és írási sebessége eléri az 500 és 520 megabájt per másodperces értékeket. A flash meghajtók ebben a kiadásban 64, 128 és 256 gigabájtos méretekben lesznek elérhetőek.

 

Az SP800 az előző SSD-vel szemben csupán a SATA II-es interfészt támogatja, és csak 32 és 64 gigabájtos kapacitásokat kínál. A maximális olvasási és írási sebesség értéke 280 és 260 megabájt per másodpercen alakul. A meghajtók ára egyelőre ismeretlen.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.