Hirdetés

Gyorsabb és nagyobb CF kártya a Sandisktől



|

Bemutatkozott a 32 GB-os Extreme III.

Hirdetés

 

sandisk-extreme-iii-32gb-compactflash.jpg
A Sandisk bemutatta legújabb CF memóriakártyáját, amely nem csak, hogy nagyobb kapacitással bír elődjéhez képest, de sokkal gyorsabb adatátvitelt is tesz lehetővé.

 

Az új, 32 GB-os Extreme III CF kártya a korábbi 20 MB/másodperc helyett 30 MB/másodperces sebességgel képes az adatok mozgatására.

 

A megnövelt kapacitásnak és sebességnek hála az új memóriakártya kiváló választás lehet digitális fényképezőgépekbe, vagy videókamerákba.

 

Bár az SDHC kártyák valamivel olcsóbbak és kisebbek a CF szabványúaknál, a különbség a két típus sebességéből adódik. Ha a 32 gigabájt kapacitást vesszük alapul, akkor a Kingston SDHC kártyája 2,2 óra alatt tudja átpakolni a rajta lévő adatokat; míg a Sandisk új CF kártyájának ez csupán 18 percet vesz igénybe.

 

Az új tároló a gyártó tervei szerint októbertől lesz kapható, nagyjából 50 000 forintos áron. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.