Hirdetés

A tökéletes hálózat titka



|

Megjelent a Gyorsabb, kezesebb hálózat különszámunk, amellyel te is felpörgetheted az otthoni internetedet. Az augusztusi PC World magazin vásárlóinak ajándékba adjuk a 70 oldalas kiadványunkat.

Hirdetés

Olyan nincs, hogy nincs. Online világunkban az internetelérést ma már alapvetőnek tartjuk, ugyanúgy, mint az ivóvizet, az elektromos hálózatot vagy éppen a központi fűtést. A felnövekvő generáció pedig már szinte el sem tudja képzelni az életét a világháló nélkül, az ő Maslow-piramisukban néha már az élelmet is megelőzi a net. A hálózat azonban nem alakul csak úgy ki magától, egy megbízható és kellően gyors elérésért bizony meg kell dolgoznunk, pláne ha a jelet vastag falakon kell át-, vagy a kert távolabbi végébe kell eljuttatnunk. Friss magazinunkban megmutatjuk a legfontosabb hálózatépítő trükköket és jeljavítási praktikákat, amelyek segítségével te is kihozhatod a maximumot meglévő otthoni hálózatodból. Sőt, kiadványunkban még az új okosotthon-megoldásokat és a főbb hálózati adattároló-típusokat is számba vesszük.


Címlap: Berényi Teréz



Ízelítő a tartalomból:

- A legjobb Wi-Fi-routerek
- outerbeállítások
- Meztelenül a hálózatban
- Automatizálási tippek
- NAS kontra saját szerver

A magazint 250 forintért már megvásárolhatod digitális, táblagépekre optimalizált formában a Digitalstand oldalán, valamint a pénteken megjelenő augusztusi PC World részeként, amelyhez ajándékba adjuk legújabb gépépítő kiadványunkat.

Hirdetés
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.