Hirdetés

Gyorsabb USB-s adatátvitel



|

A Buffalo megoldása 60%-kal gyorsabb USB-s adatátvitelt tesz lehetővé.

Hirdetés

 

A Buffalo egy új megoldást talált, amelynek hála a számítógépekhez USB-n keresztül csatlakoztatott külső merevlemezek esetében gyorsabb adatátvitelt kapunk.

 

A gyártó a Turbo USB nevet adta a technológiának, és állítása szerint 60%-kal gyorsabb adatátvitelt tesz lehetővé a ma piacon lévő leggyorsabb szériatársakhoz képest is. Arról azonban nem beszélt a Buffalo, pontosan hogyan is működik ez az újítás.

buffalo_turbo_usb.jpg
 

Ha azonban tényleg ennyivel gyorsabb lesz a MiniStation és a DriveStation, akkor jó vétel lehet megjelenésekor, ugyanis körülbelül egy árkategóriában van a hasonló eszközökkel. Egy 1 TB-os Turbo USB-s DriveStation ára például 500 dollár (91.000 forint).

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.