Hirdetés

Gyorsabbak lettek a Radeon HD 7950-ek



|

Az AMD egy BIOS-frissítéssel növelte meg a videokártyák GPU-jának az órajelét.

Hirdetés

Az AMD versenyképesebbé igyekszik tenni a Radeon HD 7950-es videokártyáját a 400 dollár alatti árkategóriában. A legfőbb rivális az NVIDIA közelgő GeForce GTX 660 Ti kártyája. Az AMD egy BIOS-frissítés keretében növeli meg a GPU órajelét.

 

A frissítés minden jelenlegi HD 7950-es vezérlőn alkalmazható, amely referenciaminta alapján készült. A GPU alap órajelét 800-ról 850 MHz-re emelte az AMD, a PowerTune with Boost pedig 925 MHz-ig tudja az értéket tovább növelni, ha azt valamilyen alkalmazás megköveteli. A memória órajele nem változott.

 

A szükséges képfájl már szabadon letölthető, azonban a manuális BIOS-frissítés csak saját felelősségre végezhető el! A képfájl kizárólag a referenciakártyákkal működik. Letöltés itt lehetséges.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.