Hirdetés

Gyorsulhatnak az SSD-meghajtók



|

A Vista és az OS X szoftveres javításai gyorsíthatják a tárolókat.

Hirdetés

 

samsung-ssd-vista.jpg
Az SSD-meghajtókkal kapcsolatban mindenképpen vegyes érzelmekről beszélhetünk: sok kérdést vetett fel a tárolók teljesítménye és akkumulátorigénye, nem is beszélve az eszközök óriási áráról.

 

Sajnos a következő években valószínűtlen, hogy a fentiekkel kapcsolatban komoly változás állna be, ellenben a gyártóknak van mit javítaniuk a technológián.

 

A Samsung a Microsofttal karöltve dolgozik annak érdekében, hogy a Windows Vista operációs rendszer alatt az SSD-k írási és olvasási sebességét optimizálni tudják.

 

Az SSD-támogatáson a Sun is dolgozik (a következő-generációs ZFS fájlrendszerrel kapcsolatban), amely feltehetőleg az OS X 10.6 Snow Leopardban is benne lesz majd. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.