Hirdetés

Gyorsuló DVD írók



|

A Plextor áldásos tevékenységének jóvoltából gyorsul a kétrétegű DVD+R DL lemezek írási sebessége

Hirdetés

A Plextor a legtöbbször az élen jár az optikai adattárolásban, és gyakran egyedi megoldásokat mutatnak be a piacon. Legújabb külső USB és FireWire csatlakoztatású PX-755UF DVD±R/RW CD-R/RW optikai egységük a kétrétegű "+" jelzésű DVD lemezeket írási sebességét pörgeti fel 10-szeres tempóra - ugyanakkor a "-" DL lemezek írási sebessége változatlanul 6-szoros.

Az újítás kétségkívül hasznos, de ennyiben ki is merül, mivel hagyományos DVD±R/RW és CD-R/RW lemezek írási sebessége megyezik a ma kapható íróegységek sebességével - sőt írópuffere is csak két megabájt.

 

px-755UF.jpg

 

A csomagban az optikai egység mellett megtalálható a Roxio Easy Media Creator 8, PlexTools Professional, PoweRec, PlexEraser, SecureRecording, GigaRec, Q-Check, VariRec és SilentMode programok is.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.