Hirdetés

Ha a Nintendo Switch OLED mellett döntöttél, egy ilyen apróságot mindenképp szerezz be!



|

De persze csak akkor, ha biztosra akarsz menni.

Hirdetés

Nemrég új modellel bővült a Nintendo Switch-kínálat, méghozzá egy olyan darabbal, amely OLED kijelzőjének köszönhetően érzékelhetően szebben jeleníti meg a játékokat.

Az új hibrid konzol képernyője rendelkezik egy gyári védőréteggel, aminek az a célja, hogy a kijelző sérülése vagy széttörése esetén ne repkedjenek mindenfelé üvegszilánkok, nem véletlen hát, hogy a Nintendo figyelmeztette is a felhasználókat, hogy ne szedjék le ezt a védelmet.

Hirdetés

Az OLED sérülékenységét illetően joggal merülhet fel a játékosokban, hogy szükség van-e külön megvásárolt képernyővédőre, a válasz pedig egy határozott igen. A Nintendo által eszközölt megoldás ugyanis leginkább a környezetet védi a szilánkoktól, és nem a kijelzőt a széttöréstől, szóval egyértelműen érdemes lehet némi pénzt áldozni például egy edzett üvegből készült fóliára. Az extra réteg furcsának tűnhet a képernyőn, de még mindig jobb, mint egy jókora repedés.

Viszont nagyon fontos, hogy akkor se szedjétek le a Nintendo gyári rétegét, ha külön vásárolt képernyővédőt szeretnétek használni. Simán elfér egymáson a kettő.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.