Hirdetés

Háborúálló mini-PC



|

A több biztonsági sztenderdnek is megfelelő mini gépbe az Intel Atom processzorát építették.

Hirdetés

 

A CodaOctopus Comlek bemutatta új mini-PC-jét, amelynek különlegessége, hogy egy háborút is könnyen elvisel, de talán még egy nukleáris csapásnak is ellen tud állni. A Stinger 553-as mindössze 12,7 x 12,7 x 7,6 centiméteres, tehát valóban igen apró.

 

Strapabírásának oka, hogy megfelel a MIL-STD-810F és a MIL-STD-461E környezeti és katonai, valamint a MIL-STD0704E energiaellátási és feszültségi szabványoknak. A szabványok igen részletesek, és hosszas próbatételt kínálnak a gépnek.

 

Egyszerűen kifejezve a fentieknek hála a Stinger 553 kibír bármilyen rázkódást, homokot, páratartalmat, szennyeződést, folyadékot, jegesedést, szélsőséges nyomásértékeket és hőmérsékleteket, tehát igazi túlélődobozoz.

 

Az alumínium ötvözetű házba egy ismeretlen Atom processzor, 2 GB RAM, egy 128 GB-os SSD-meghajtó, valamint nyolc darab USB 2.0-ás port került. A háborúálló gépezet áráról nincs információ, a gyártó csupán egyéni megkeresésre ad erről információt.

 

stinger-553.jpg
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.