Hirdetés

Hajlékony OLED kijelző a Sharptól



|

Az idei CES-en egy másik különlegességet is bemutatott a Sharp.

Hirdetés

Nem a Samsung volt az egyetlen gyártó, amely hajlékony kijelzőket vitt magával a 2013-as, las vegas-i Consumer Electronics Showra. A Sharp is bemutatott egy hasonló terméket, amely egy hajlékony OLED panel. A megoldás lehetővé teheti a vállalatoknak, hogy hajlítható eszközöket gyártsanak, vagy akár testen, ruhán hordható készülékeket. 

A Sharp 10 hüvelykig tudja jelen pillanatban elkészíteni a megjelenítőt, ami azt jelenti, hogy tabetekben is hasznát vehetik a jövőben. A Samsung megoldását már láttuk, a felhasználási módokról a kapcsolódó cikkünkben számoltunk be.

 Ami a Sharp hajlékony OLED paneleit illeti, a gyártó állítása szerint ezek a kijelzők ugyanazt a felbontást és betekintési szöget kínálják majd, mint a jelenlegi, hagyományos riválisaik. Bár egyelőre nem tudni, pontosan milyen eszközbe kerül a Sharp újdonsága, úgy tűnik, már nem kell sokat várni az első ilyenre.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.