Hirdetés

Hajlékony OLED kijelző az LG-től



|

Újabb összegyűrhető panel érkezett, azt viszont nem tudni, építenek-e majd valamit rá.

Hirdetés

Az elmúlt évek során már rengeteg olyan kijelzőt láthattunk, amely hajlékony vagy pedig összegyűrhető. Furcsa módon azonban eddig gyakorlatilag egyetlen készülék sem került piacra, amely ezeket alkalmazta volna, így a hajtogatós telefonra még mindig várnunk kell

Az LG most egy újabb panelt mutatott be, amely ez utóbbinak az alapjául szolgálhatna. A kérdéses megjelenítő egy hajlítható OLED kijelző, 5 hüvelykes átmérővel. A gyártó ígéretei szerint ez a megoldás jobban bírja a hajtogatást, mint az eddigiek, ráadásul viszonylag ütésálló kivitelben készül, így a leejtések sem jelenthetnek neki gondot. 

Az 5 hüvelykes újdonság felbontására nem derült fény, azt viszont tudni, hogy máson is dolgozik az LG. Egészen pontosan egy olyan 5 és egy 7 hüvelykes kijelzőn, amely mindössze 1 milliméteres kerettel rendelkezik, tehát tulajdonképpen a keret nélküli okostelefonok jövőjét alapozza meg. 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.