Hirdetés

Hajlítható elektronikus papír a Sonytól



|

A 13,3 hüvelykes Sony e-olvasó az egyik lenagyobb panelt kapta az E Inktől.

Hirdetés

A Sony bemutatott egy olyan e-olvasót, amely bár még csak prototípusként létezik, de az egyik legnagyobb a piacon, és ráadásul a legvékonyabbak között is ott van. Éppen emiatt nagyon sikeres is lehet idővel. Az E Ink egyik eddigi legnagyobb kijelzőjét kapta az elektronikus papírral dolgozó készülék. 

A bemutató után az is kiderült, hogy egy igen érdekes extrát is tartogat a készülék: maga a 13,3 hüvelykes kijelző tulajdonképpen hajlékony. Az E Ink TFT technológiáját hasznosító panel mindössze 60 grammot nyom, és akkora, mint egy A4-es lap. 

A hasonló kijelzőkhöz képest az ígéretek szerint strapabíróbb lesz ez a kivitel, de úgy, hogy közben nem válik nehezebbé. A panelt az E Ink Mobius néven emlegeti. A Sony egy megfelelően kivitelezett házzal új távlatokat is nyithat az összegyűrhető kütyük piacán. 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.