Hirdetés

Hajlítható tévével támad a Samsung



|

Az eszköz gombnyomásra alakul át laposból hajlítottá.

Hirdetés

A Samsung a januári CES-en mutatta be valóban hajlítható, 85 hüvelykes tévéjét, melynek kijelzőjét kis motorok tolják ki és húzzák vissza a felhasználó igényeinek megfelelően. A gyártó akkor azt mondta, az eszköz nem kerül majd bolti forgalomba, a technológiát azonban biztosan felhasználják majd. Úgy látszik meggondolták magukat.

Hirdetés

A most prezentált tévé a korábbi változatnál kisebb, 78 hüvelykes kijelzővel bír, augusztusi megjelenésével kategóriájának úttörője lesz. A Samsung természetesen az LG-vel vívott harcban fogja bevetni az eszközt, akik szintén bemutattak egy hajlékony OLED tévét a CES-en.

Arról egyelőre nincs információn, hogy a tévé pontosan milyen árcímkével kerül majd forgalomba, de elnézve az elmúlt hónapok tendenciáit, egészen biztos, hogy ez sem lesz olcsó. A modellszám nélküli eszköz augusztus 1-én jelenik meg Koreában, néhány hónap múlva valószínűleg már Európában és az Egyesült államokban is kapható lesz. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.