Hirdetés

Hajlított és nagyon széles az Acer új monitora



|

200 Hz-es képfrissítést garantál a Predator Z35.

Hirdetés

Az Acer bemutatta a Predator Z35-öt, ami az egyik leggyorsabb hajlított és ultraszéles monitor lett a piacon. 

Hirdetés

A Z35bmiphz kódnevű kijelző ugyanazt a dizájnvonalat követi, mint a nemrég útjára indított XB27. Ez viszont már 35 hüvelykes, és 200 Hz-es képfrissítést garantál. 

A 2560 x 1080-as felbontású kijelző 4 milliszekundumos válaszidőt garantál, 178 fokos betekintési szögekkel és 300 cd/négyzetméteres fényerővel, 3000:1 kontrasztarány mellett. 

A képernyő támogatja az NVIDIA G-SYNC és ULMB technológiát, illetve a GameView funkcióval profilokat is lehet tárolni az egyes játékokhoz. 

Bemenetek tekintetében DisplayPort 1.2 és HDMI 1.4a áll a vásárlók rendelkezésére. Az extrák sorát egy pár 9 wattos sztereó hangszóró és egy USB 3.0-s hub erősíti. 

A Z35 február 19-től lesz kapható. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.