Hirdetés

Hajlított gamermonitorokkal frissít az AOC



|

16:9-es képarányt, de hajlított VA panelt kínál a gamereknek az új AGON CX széria.

Hirdetés

Sokáig nem igazán láttunk előrelépést a monitorok világában, azonban mostanra bőven van miből választania azoknak a gamereknek, akik egy új megjelenítőt szeretnének kitenni az asztalukra. 

Hirdetés

Az AOC két új AGON CX szériás monitora is nekik kedvez. Bár a képarányuk a hagyományos 16:9-et követi, a VA panel már hajlított. 

Az AG322QCX 32 hüvelykes, az AG272FCX 27 hüvelykes átmérővel rendelkezik, 144 Hz-es képfrissítést garantál és támogatja DisplayPorton az AMD FreeSync technológiáját. 

A kijelzők külseje szintén a gamereket szólítja meg, fényes piros és fekete mintákat vet be, tripod jellegű talppal. 

A két monitor natív felbontása 2560 x 1440 és 1920 x 1080 pixel, bemenetek tekintetében két DisplayPort, két HDMI és egy VGA, továbbá két DisplayPort, egy HDMI és egy VGA port áll rendelkezésre. A májusban várható újdonságok bruttó vételára 449 és 599 euró lesz. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.