Hirdetés

Hajlított OLED HDTV az LG-től



|

Az OLED HDTV bár nem túl gyakori, az LG úgy döntött, meghajlítja.

Hirdetés

Az OLED HDTV-k még nem igazán elterjedtek a piacon, de már többször is találkozhattunk velük. Az LG úgy döntött, ideje egy ilyen készüléknek, méghozzá nem is akármilyennek. Az 55 hüvelykes OLED panel érdekessége, hogy hajlított. 

A gyártó eredetileg áprilisban mutatta be a szóban forgó televíziót, amely most jutott el odáig, hogy a boltokba kerüljön. Az érdekes tévé vételára 15 millió won környékén alakul, ami 13 500 dollárt jelent egészen pontosan. 

Sajnos a készülék pontos specifikációi a mai napig nem ismertek, néhány adatot viszont tudni. A hajlított tévé 17 kilogrammot nyom, és a kerete szénszállal megerősített műanyagból (CFRP) készült. A felbontása 1920 x 1080 pixel, a kódneve pedig 55EA9800. Vélhetően az LG nem vár majd sokat, hogy Ultra HD-s változatot is piacra dobjon az új tévéből. 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.