Hirdetés

Hajlított OLED TV az LG-től



|

Az idei év második felében érkezhetnek meg az érdekes panelek.

Hirdetés

A Samsung és az LG minden a másik fejéhez vág a bíróságon, ugyanis tulajdonképpen ugyanazt az OLED technológiát próbálják mindketten népszerűvé tenni a piacon. Úgy tűnik, valamilyen kompromisszumot már sikerült találniuk, hiszen míg a Samsung inkább a mobilpiacon vetné be a hajlékony kijelzőket, addig az LG hajlított OLED TV-ben utazik, egészen pontosan 55 hüvelykesben. 

Az LG tulajdonképpen már a 2013-as, januári CES-en bemutatta a terveit a készülékről. A vállalat európai alelnöke, Thomas Lee most azt is megerősítette, hogy a várhatóan világelsőként érkező hajlékony OLED TV-k valamikor az idei év második felében kerülnek a boltokba. 

Sajnos az árak egyelőre ismeretlenek, azonban egyáltalán nem lenne meglepő, ha óriási összeg szerepelne az árcédulákon. Elvégre az Ultra HD-ról is bebizonyosodott, hogy erősen prémiumtermék lesz még hosszú időn keresztül. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.