Hirdetés

Hajszálvékony kijelző



|

Sony most egy olyan újdonsággal rukkolt elő, amit még nem láttunk: a kitekerhető kijelzővel!

Hirdetés

Az OLED-kijelzők egyik legfőbb előnye, hogy vékonyságuk mellett rendkívül rugalmasak. Ez tette lehetővé a Sony számára, hogy egy olyan újdonsággal rukkoljon elő, mint a kitekerhető kijelző. 4,1 hüvelyk méretéhez csupán 80 mikron vastagság társul - szó szerint hajszálvékony! 432x240 pixeles felbontást tud produkálni, és ez az első olyan OLED, amely képes videót megjeleníteni nem csupán akkor, ha kihúzva tartod, hanem akkor is, ha feltekert állapotban leledzik 4 mm vastag pálcikáján.

 

 

 

 

Az IDG Tokióban készült videóján, vagy a Sony oldalán is megtekintheted, úgy még szemléletesebb. Ha ez bejön a tömeggyártásba idén, vajon milyen csodákra számíthatunk jövőre?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.