Hirdetés

Hajtogatható elosztó



|

Hogy a sok helyet foglaló töltők elférjenek egymás mellett.

Hirdetés

Elosztók nélkül sokkal nehezebb lenne az élet. Ha csak arra gondolok, hogy összesen három konnektor van a szoba különböző sarkaiban, és csak a számítógéphez tartozik egy monitor, modem és hangszóró… De még így is sokat bosszankodom, amikor egyszerre több dolgot szeretnék bedugni, mert pont egy centi hiányzik, hogy ne férjen el egymás mellett a mobil, a fényképezőgép, és a router kábele.



A Pivot Power megoldani tűnik ezt a problémát, ugyanis tetszés szerint hajlítható attól függően, éppen hogyan kívánjuk használni. Akár bútorlábak köré is tekerhetjük, cikk-cakk alakot is formálhatunk, ha úgy jobban elfér, de maradhat eredeti alakjában is. A Quirky-n megrendelhető 25 dollárért, de sajnos nem látok belőle európai verziót.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.