Hirdetés

Halálos a Sharkoon legújabb gamer egere



|

RGB-s világítást kapott a játékosoknak szánt SKILLER SGM1 rágcsáló.

Hirdetés

A Sharkoon egy új egérrel bővítette a gamereknek szánt optikai egerekből álló kínálatát. A SKILLER szériába érkezett a SKILLER SGM1

Hirdetés

A rágcsálóba a PixArt PMW3336 optikai szenzora került, amely 10 800 DPI-ig állítható. Van rajta öt gyorsan elérhető makrógomb, azonban ennél is érdekesebb, hogy hét lépésben súlyozható az egyéni igényeknek megfelelően. 

Mindegyik elem négy grammos, így 106-tól 130 grammig lehet variálni az egyébként stílusos és ergonomikus egérrel. Ehhez külön eszköz nem szükséges, a tálca könnyedén kivehető. 

Az egér bal és jobb gombjainak hosszú működéséről az Omron kapcsolók gondoskodnak, még folyamatos használat mellett is. A mintavételezési ráta 1000 Hz, az emelési távolság 2 milliméter. 

A logó és a görgetőgomb RGB-s világítást kapott, ami természetesen testre szabható. A harisnyázott kábel 180 centiméteres, a csatlakozó aranyozott. A periféria összesen 12 programozható gombbal rendelkezik. 

Az egér ajánlott végfelhasználói ára 39,99 euró. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.