Hirdetés

Halálos választás a Corsair Katar játékos egere



|

8000 DPI-s optikai szenzort kapott a Corsair új rágcsálója.

Hirdetés

A Corsair nem tétlenkedik a gamer perifériák piacán, és most bemutatta a csúcskategóriába szánt Katar egerét. Egyszerű és halálos választásnak szánják mindenkinek, aki online akar játszani. 

Hirdetés

A Katarba egy nagyon érzékeny, 8000 DPI-s optikai szenzor került, ami a nagy pontosság mellett precíz követész tesz lehetővé, sebességtől függetlenül. 

A kompakt egér ráadásul könnyű is, ugyanis csak 85 grammos. Nagyon kényelmesnek ígérkezik a fogása, így akár egész napos partikhoz is jó lehet, jobb és bal kézzel egyaránt. 

A Pro Player Mode lehetővé teszi, hogy a beállításokat előre konfigurálva tegyünk a kezünk alá. A testre szabhatóságot négy programozható gomb garantálja, illetve makrók is használhatóak. 

A mintavételezési ráta 1000 Hz, a DPI menet közben állítható, így az érzékenységgel és a válasszal nem lesz baj. 

Az FPS-ekhez és MOBA játékokhoz is ideális Katar vételára 28,99 angol font. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.