Hirdetés

Halo 3 őrület USB drive fronton is



|

Master Chief most akár 4 gigás verzióban is megvehető

Hirdetés

A hír maga nem annyira meglepő, hiszen a pen drive kultúra mára követhetetlen tempóban ontja magából az újabb műremekeket. Mégis, a Halo 3-ra való tekintettel, most mégis álljunk meg egy kicsit.

 

A bostoni székhelyű, különleges kidolgozottságú és kialakítású (azaz művészi) játékokat gyártó Mimoco megalkotta és piacra dobta a „Mimobot" nevű dizájnos USB drive sorozatának új kiadását.

 

halowithlaptop.jpg
 

 

Ez a különleges szett három különböző USB mütyürt tartalmaz majd a Halo 3 nevű, mostanában piacra került játékból merítve. Ennek megfelelően korlátozott számban (max. 5000 db) megvásárolható majd Master Chief, illetve rajta kívül Red és Blue Spartan pen drive formában.

 

A memóriamodulok 1, 2, illetve 4 gigabájtos verzióban máris előrendelhetők, az áruk pedig 50 és 110 amerikai dollár között mozog. Természetesen mindegyiken előretelepített, a Halo-univerzumra utaló képernyővédők és háttérképek várják a rajongókat.

 

Akiknek a Halo társaság nem felel meg, választhatnak Happy Tree Friends, valamint Star Wars motívumokkal ellátott darabok közül is.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.