Hirdetés

Halo perifériák a Skullcandy műhelyéből



|

A Microsoft konzoljának legnépszerűbb játéka inspirálta az új Skullcandy perifériákat.

Hirdetés

Egyesítik erőjüket a Microsoft konzoljának egyik legnépszerűbb exkluzív játéka és a méltán híres Skullcandy csapata. A leginkább gamereknek készült perifériáiról ismert cég ASTRO Gaming néven futó divíziója felel azért, hogy minden rajongó elvárásainak megfelelve készülhessenek el az új kiegészítők.

Hirdetés


Aron Drayer vezető marketinges elmondása szerint a robusztus multiplayer és a magával ragadó sztorivonal mellett leginkább a lenyűgöző játékbeli hanghatások és a kiváló zene inspirálta az ASTRO Gaming csapatát munka közben. Bár a konkrét termékeket még nem mutatták be, az már biztos, hogy egy új fejhallgatót és egy mikrofonnal feldobott megoldást is üdvözölhetnek az érdeklődőt.



Utóbbi hasznáról nyilván nem kell külön megemlékezni, a többjátékos meccsekhez viszont elengedhetetlen egy jó minőségű, kényelmes mikrofonos füles is. Ha minden igaz, hamarosan részletesen is megismerhetjük, mit hozott ki a Skullcandy / ASTRO Games a rendkívüli lehetőségeket tartogató Halo témából.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.