Hirdetés

Hálózati adattároló (NAS) a készülékei között szétszórt adatok szinkronizálására



|

Össze-vissza vannak az adatai a különböző készülékein? Itt egy egyszerű módszer, amivel szinkronizálhatja őket…

Hirdetés

Manapság már sokan használnak több készüléket egyszerre, úgy is Manapság már sokan használnak több készüléket egyszerre, úgy is, mint mobiltelefont, táblagépet, személyi számítógépet, és így tovább. Azonban gyakran gondokba ütközünk, amikor az adatainkat próbáljuk összeszedni a készülékeinkről. Persze, vannak erre internetes szolgáltatások, amik megoldhatják a problémát, de a tárhely korlátozott, nem is beszélve az elveszett adatok okozta fejfájásról. Vegyük sorba, hogy a QNAP Turbo NAS mi mindent tehet azért, hogy ön élvezni és szinkronizálni tudja a különböző készülékein lévő adatait.

 
Mi az a NAS?
 
A NAS egy biztonságos hálózati adattároló egység, ami segít önnek mentést készíteni, illetve megosztani az adatait a hálózaton belül. A QNAP Systems Inc. egy egész sor minőségi NAS eszközt készített már, amik segítenek önnek biztonságosan tárolni adatait, egyszerűvé tették azok megosztását és a különböző eszközei közötti szinkronizálását.  
 
Szinkronizálás a Turbo NAS-sal

A QNAP által fejlesztett Qsync a tökéletes eszköz azon felhasználók számára, akik szeretnék fájljaikat egy helyen tudni, de minden eszközökről egységesen elérni. A Qsync többféle fájlszinkronizálási és csoportos fájlmegosztási módot kínál, amivel lényegesen rugalmasabbá teszi a közös munkát.
 
Teljes Szinkronizálás
 
Fájljaink egy központi helyen tárolódnak, így ha egy, a Turbo NAS-hoz csatlakoztatott kliensen keresztül változtatunk, minden egyéb készüléken, azonnal a friss verzió érhető el
 
 
Okos Szinkronizálás
 
Adatok törlése az egyik eszközön, anélkül, hogy a többi Turbo NAS-hoz kapcsolt eszközön lévő fájlok is törlődnének.
 
 
Szelektív szinkronizálás
 
Csak egyes választott alkönyvtárak szinkronizálása a Qsync mappával. Hasznos, ha egyes eszközein korlátozott a rendelkezésre álló hely.

 
 
Ez még nem minden
 
A QNAP Turbo NAS nem csak az adatok zökkenőmentes szinkronizálását biztosítja, hanem minden modern otthon multimédiás rendszerének szíve is lehet. A Photo Station, a Music Station, a Video Station és a többi hasznos alkalmazás mind az ön kényelmét szolgálják. Ezen applikációk segítségével egyszerűen élvezheti zenéit, fotóit és filmjeit és pár kattintással akár barátaival, vagy családjával is megoszthatja az élményt. A QNAP mobil applikációkat is készített, hogy ön bárhol és bármikor hozzáférhessen a NAS-on tárolt adataihoz. 
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.