Hirdetés

Hálózati kártya keményvonalas játékosoknak



|

A Bigfoot Networks négy évvel ezelőtt mutatta be első Killer névre keresztelt, kifejezetten profi játékosok számára fejlesztett hálózati vezérlőjét. Akkor nem jósoltunk neki túl nagy jövőt, ám az új Killer 2100 megjelenése azt jelzi, hogy mégis van kereslet az ilyen típusú kiegészítőkre.

Hirdetés

A PCIe x1 foglalatba illeszkedő gigabites Killer 2010 kártya lelke a dedikált 400 megahertzes NPU (network processing unit) egység és a 128 megabájt DDR2 memória, ami lehetővé teszi a teljeskörű hardveres gyorsítást -- szemben az integrált és olcsó kiegészítő megoldásokkal, amelyek a hálózati forgalommal kapcsolatos számításokat a CPU-val és a rendszermemóriával végeztetik el.

 

 

 

 

 

Önmagában az erős hardver nem sokat ér, a Bigfoot éppen ezért a Killer 2100 mellé komplett szoftveres támogatást kínál Game Networking DNA néven. Ez a technológia segít redukálni a játékokban különösen fontos késleltetést (lag) és olyan beállításokat kínál, amivel a hálózati játékok által generált forgalom hatékonyabban optimalizálható. További két extra a Visual Bandwidth Control és az Online Gaming PC Monitor alkalmazás, amelyekkel szabályozhatjuk a hálózati forgalmat generáló programok prioritását és figyelemmel kísérhetjük gépünk teljesíményét is.

 

 


A Killer 2100 az Egyesült Államokban, Európában és Ázsiában is kapható lesz a Leadtek, TUL, Golden Arrow és VisionTek kínálatában, 129 dolláros ajánlott végfelhasználói áron.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.