Hirdetés

Hálózati videómegoldások a Thecus-tól



|

A Thecus új, hálózati videók rögzítésére alkalmas eszközökkel jelentkezett.

Hirdetés

A Thecus bemutatta új, hálózati videók rögzítésére alkalmas eszközeit. Az új NVR-ek nem csak rackbe építhető formában kaphatóak, hanem választható asztali kialakítású modell is. Mindegyik egyszerre több kamerát is támogat.

 

Az asztali változatok közül NVR42 négy rekeszes, az NVR55 öt rekeszes, míg az NVR77 7 rekeszes egység. Az NVR46 négy rekeszes, 1U rackegységet foglal, míg az NVR88 8 rekeszes, 2U rackegységbe építhető be. Mindegyik eszköz számtalan videóformátumot ismer, és képes rögzíteni, továbbá egyszerre több kamerát kezelnek.

 

A hálózati videórögzítők választható RAID módokkal is rendelkeznek, és a SATA merevlemezeket is támogatják. Az egyszerre több kamerát kezelő rendszernek hála egy időben több különböző helyről is készíthetőek felvételek. Az új NVR-ek árai egyelőre ismeretlenek.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.