Hirdetés

Halvány tuningot kapott az MSI GeForce GTX 980 Ti Gaming Golden Edition



|

A megnövelt órajelek mellett a dizájn is eltérő.

Hirdetés

Az MSI bemutatta a GeForce GTX 980 Ti Gaming Golden Edition videokártyáját, amely egy különleges kiadása a GTX 980 Ti Gamingnek. 

Hirdetés

A különlegessége a réz hűtőbordában, az arany színű panelekben és a megnövelt órajelekben rejlik. 

A limitált kiadásban érkező grafikus vezérlő GPU-jának az órajele 1190 MHz, amit a GPU Boost 1291 MHz-re emel. A GDDR5-ös memória órajele 7096 MHz. Összehasonlításképp elmondható, hogy a GTX 980 Ti Gaming kiadás 1178/1279/7010 MHz-es értékekkel operál. 

Mindebből jól látszik, hogy a Golden Edition elsősorban a látszatban próbált meg nagyot újítani, hiszen rézből vannak a hőcsövek és a hűtőborda, és ez fel is tűnik - a Gaming verzión pedig nikkelezett hőcsöveket és alumínium bordát lehet találni. 

Emiatt egyébként a kártya 1068 grammról 1338 grammra hízott, de cserébe a hőt is jobban leadja. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.