Hirdetés

Hama Uzzano - Okostévéhez, média-PC-hez



|

Rendületlenül fejlődnek az okostévék és platformjaik, ezekhez kínál kényelmes kezelést a Hama Uzzano billentyűzet.

Hirdetés

A smartképességek, netán a beépített böngésző használatát alaposan megnehezíti a távirányító-alapú adatbevitel, közel sem tudunk például a YouTube szolgáltatásán úgy navigálni, mintha azt PC-n tennénk. A Hama Uzzano kódnevű, vezeték nélküli billentyűzet megoldást jelent ezekre a problémákra; nemcsak számítógépünket, hanem okostévénket, PlayStation, Xbox és Wii játékkonzolunkat, HTPC-nket is vezérelhetjük vele.

Hirdetés

A kapcsolat kialakítása rendkívül egyszerű: a klaviatúra alján elrejthető USB-adaptert kell csupán bedugnunk a kiválasztott eszközbe, hogy elkezdhessünk gépelni a magyar kiosztású billentyűzeten. Mindent beleraktak, amire csak szükségünk lehet; az Uzzanóba épített trackballnak köszönhetően egy egeret is kapunk, amelynek gombjait a szintén integrált görgető alatt, illetve a termék tetejének két szélén is megtalálhatjuk. Az eszköz kis mérete miatt utóbbiak pont kézre állnak, ami jól jön akkor, ha a Hama megoldását kontrollként akarjuk használni – mivel hogy utóbbira is képes.

 HTPC-felhasználóknak plusz pontot jelenthetnek gyorsgombok, hiszen jelenlétükkel a beépített böngésző és médialejátszó fő funkcióit a menük meglátogatása nélkül is elérhetjük, például elindíthatjuk és megállíthatjuk a lejátszást, kezelhetjük a hangerőt. Kapunk ezen felül még egy numerikus kapcsolót, de a funkcióhoz rendelt gombok megfelelő kiosztásáról is gondoskodtak a mérnökök. Még arra is figyeltek, hogy a gépelés a minél kevésbé legyen zajos, a lézer-gravírozott gombokat könnyen és csendben nyomogathatjuk.

Specifikációk

vezeték nélküli (2,4 GHz RF) billentyűzet
magyar kiosztás okostévé
IPTV set-top-box
PS3-/Xbox- és Wii-támogatás
integrált egér lézer-gravírozott gombok
média-gyorsgombok

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.