Hirdetés

Hamarosan érkeznek az AMD újdonságai



|

A 2016-os Computexre számos érdekességgel készül az AMD.

Hirdetés

Az AMD elárulta, hogy a 2016-os Computex kiállítás alatt egy sajtókonferenciát tart majd, amelyről élő webközvetítés is lesz. 

Hirdetés

Az eseményre június 1-én, szerdán kerít sort az AMD, és ez ad majd otthont a hetedikgenerációs A szériás processzorok bemutatójának, valamint a Polaris frissítéseknek. Mindezen felül további érdekességekre is lehet még számítani. 

A rendezvény során előadást tart majd a cég elnök-ügyvezetője, Lisa Su, továbbá ott lesz Jim Anderson és Raja Koduri is. 

Az AMD erre a célra fenntartott weboldalán (www.amd.com/computex) keresztül élőben lehet majd nézni a videós közvetítést az eseményről. 

A felvétel néhány órával később lesz hozzáférhető, és összesen egy éven át lesz ismét megtekinthető. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.