Hirdetés

Hamarosan itt a GeForce GTX 970 és a GTX 980



|

Az NVIDIA állítólag kihagyja a GTX 800-as szériát az elnevezések közül.

Hirdetés

Az NVIDIA a hírek szerint úgy döntött, hogy kihagyja a videokártyái elnevezése kapcsán a GeForce GTX 800-as szériát, és ehelyett rögtön a GTX 900-as sorozat lesz az, amit hamarosan megkapunk. A következő felsőkategóriás grafikus vezérlők így a GeForce GTX 970 és a GTX 980 lesznek. 

Hirdetés

Állítólag a nevek nem csak papíron mutatnak majd jobban, hanem a jelenlegi GeForce GTX 770 és 780 kártyák tulajdonosaival úgy éreztetik majd, hogy valóban frissítenek - még akkor is, ha a változás valójában nem lesz annyira eget rengető. Az új vezérlők az NVIDIA GM204-es lapkájára épülnek majd, és a GeForce GTX 750 Ti-ben debütált Maxwell architektúrát viszik tovább. 

Az új videokártyák bemutatójára szeptember 9-én vagy 10-én számíthatunk, a megjelenésükre pedig szeptember 19-én kerülhet sor. A GeForce GTX 800-as széria eközben legfeljebb mobil-GPU-kkal kerülhet majd elő, esetleg az OEM-ek kapcsán. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.