Hirdetés

Hamarosan megjelenik a Samsung gigászi monitorja, új videót kaptunk róla



|

Az Odyssey Neo G9 nemcsak méretben, hanem tulajdonságait tekintve is lenyűgöző.

Hirdetés

Több szempontot is érdemes fontolóra venni, ha új monitor vásárlása előtt áll az ember, hiszen nemcsak az számít, hogy mekkora felbontásra képes, vagy milyen válaszidővel rendelkezik a kiszemelt hardver, hanem egyebek mellett az is, hogy milyen típusú panelt használt a gyártó. A Samsung Odyssey Neo G9 bizony elég ütős specifikációkkal rendelkezik, és nemrég érkezett is hozzá egy új kedvcsináló anyag.

Hirdetés

A 49 hüvelykes, VA panellel és hajlított kijelzővel rendelkező monitor 5120x1440-es felbontást kínál, és akár 240Hz-es képfrissítési rátát is elérhetünk. A Samsung Quantum Dot technológiájával kiegészült Quantum Matrix háttérvillágításnak köszönhetően pedig akár a 2000 nites fényerő sem akadály. Az Odyssey Neo G9 emellett számos HDR-funkciót támogat, és 1 milliszekundumos válaszidejével gyakorlatilag tökéletes választás lehet a játékosoknak.

A futurisztikus látványt nyújtó monitort egy friss videóban is megcsodálhatjuk.

Jelen állás szerint július 29-én debütál a Samsung szörnyetege, és valószínűleg jó mélyen a zsebünkbe kell nyúlnunk, ha az asztalunkon szeretnénk tudni azt.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.