Hirdetés

Hamarosan megőrülünk a viselhető eszközökért



|

Az IDC szerint mindebből az Android Wear profitálhat a legtöbbet.

Hirdetés

Az IDC piacelemző cég jóslatai szerint a következő években rohamtempóban emelkedik majd az okos viselhető eszközök népszerűsége a piacon, az emberek pedig inkább okosórákat vesznek, mint sima fitneszes karkötőket. 

Hirdetés

Miközben idén a maga kategóriájának az 58,3 százalékát zsebeli be az Apple Watch, addig a rivális Android Wear platformnak csak 17,4 százalék jut. 

Az IDC azt mondja, hogy az arányok 2019-re 47,4 és 38,4 százalékra változnak meg, a többi platformot kizárólag ezek mögé sorolják. A Pebble-nek 3 százalékot, a Tizennek 2,2 százalékot adnak 2019-re. 

Az idei évre vonatkozóan 76,1 millió eszközt várnak. Ez egyébként már kapásból a két és félszerese annak a mennyiségnek, amit tavaly vettünk. 

2019-re a szám 173,4 millióig emelkedhet, ennek tükrében pedig a következő öt évben átlagosan évi 23 százalékos piacnövekedésre lehet számítani. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.