Hirdetés

Hang nélküli Impactics HTPC-ház



|

A mini-ITX-es ház egy abszolút hang nélküli gép összeállítását teszi lehetővé.

Hirdetés

Az Impactics bemutatta legújabb számítógépházát, amely kifejezetten HTPC-khez lehet ideális. A C3LH-B egy mini-ITX-es alaplap befogadására alkalmas ház, amelyet direkt csendes működésre teremtettek. Olyannyira, hogy egyetlen ventilátorra sincs benne szükség.

 

A 262 x 80 x 237 milliméteres ház 2,44 kilogrammot nyom, és egy vékony 5,25 hüvelykes meghajtó, valamint egy 2,5 hüvelykes HDD vagy SSD fér bele. A ház mindkét oldalán alumínium hőleadó lamellák találhatóak.

 

A C3LH-B támogatja a K.I.S.S.S. elnevezésű passzív processzorhűtési megoldást, amelyet azonban külön kell megvásárolni. Maga a ház 100 euróba kerül, a processzor passzív hűtéséért pedig opcionálisan kell csak fizetnünk, 50 eurótól fölfelé. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.