Hirdetés

Hangchip is került a Creative fejhallgatóiba



|

Sound Blaster kártyákból ismert hangprocesszor található a prémium fülesekben.

Hirdetés

A japánban nemrég THX-et nélkülöző hangkártyát piacra dobott Creative tegnap bejelentette a Sound Blaster EVO családba tartozó prémium fejhallgatóit, amelyek érdekességét elsősorban a beépített Sound Blaster SB-Axx1 hangprocesszoruk adja. A chip működés közben bármilyen forrásból származó jelet automatikusan feljavít, az extra beállítgatására használható alkalmazás Windows 7/8 mellett Mac OS X 10.5+, iOS 5.0+, továbbá Android 2.2+ rendszerekre is elérhető.


A fejhallgatók a szokványos 3,5 mm-es Jack mellett USB 2.0, továbbá Bluetooth segítségével is hozzákapcsolhatóak a különféle eszközökhöz, ráadásul a beépített NFC lapkáiknak hála megfelelő telefonokhoz és táblagépekhez egyetlen érintéssel hozzápárosíthatóak. Szintén ügyes, hogy a látszat ellenére dupla beépített mikrofonnal is rendelkeznek, a zajszűrést természetesen a hangchip végzi.


A két eszköz közti egyetlen különbség, hogy az EVO ZxR modellbe 50, míg az EVO ZX-be 40 milliméteres hangszórók kerültek. Fontosabb specifikációk: 20 Hz - 20 kHz frekvenciatartomány, 8 órás akkus üzemidő (a telep elvileg nem cserélhető), SBX Pro Studio és CrystalVoice technológiák.


A Creative hamarosan piacra kerülő új termékei természetesen nem lesznek olcsóak: az EVO ZxR 299 euróba (~88 ezer forintba), míg az EVO ZX 229 euróba (~68 ezer forintba) fog kerülni.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.