Hirdetés

Hanns.G HW191D



|

Egy új név tűnt fel a monitorok piacán, mely alacsony áron kínál minőségi monitorokat

Hirdetés

2006 elejétől a vállalat panelgyártóból monitorgyártóvá lépett elő. Saját márkanév alatt kezdte meg a komplett monitorok gyártását és forgalmazását, amihez természetesen a saját gyártósorán készülő paneleket használják fel.

 

hannsg_2_1.jpg
 

 

A belépőszintű, 19 hüvelykes, szélesvásznú Hanns.G HW191D ergonómiája, hála a lekerekített formáknak és a közepesen vastag kávának, jónak mondható. A felhasznált műanyagok minősége szintén megfelelő, az illesztéssel viszont nem voltunk megelégedve, mivel az több helyen pontatlan. Bár ez ránézésre nem látszik, tapintásra zavaró, főleg a menüvezérlő gombok környékén, amelyek a káva jobb szélén, oldalt kaptak helyet.

 


Mindezek ellenére úgy tűnik, hogy amit a kivitelezésnél megspóroltak, azt befektették máshová, mert a hátoldalon az analóg mellett DVI-jelbemenetet is találunk. A TN-panel ellenére a képminőség is igen jó. A színek kontrasztosak, a fényerő bőven kielégítő, a fekete szín visszaadása azonban jelen esetben sem okozott meglepetést – a paneltechológiából fakadóan nem sötét, inkább szürke.
Ha röviden szeretnénk jellemezni: a Hanns.G HW191D teljesíti mindazt, ami 61000 forintért cserébe elvárható.

 

hannsg_1.jpg
 

 

Adatlap: 

- 19 hüvelykes, szélesvásznú kijelző

- 1440×900 maximális felbontás

- 300 cd/m2 fényerő

- 700:1 kontrasztarány

- 150/135 fokos látószög

- 5 ezred másodperces válaszidő

- 55 watt fogyasztás

- VGA- és DVI-bemenet

- Beépített sztereó hangszóró

 


Értékelés:

Előny: Jó képminőség, DVI-bemenet

Hátrány: Kicsit gyenge felépítés

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.