Hirdetés

Hannspree: Atom-alapú minden-egyben PC



|

A 21,5 hüvelykes SN22A1 helytakarékos és minimalista kialakítást kapott.

Hirdetés

A Hannspree bemutatta legújabb minden-egyben PC-jét, az Európában elrajtoló SN22A1-et. A 21,5 hüvelykes újdonságot állítólag kifejezetten irodákba, hálószobákba és konyhákba tervezték, ugyanis meglehetősen helytakarékos, eközben minimalista, de divatos külsőt kapott.

 

Az SN22A1 egy multi-touch-képes, LED-es háttérvilágítású érintőpanellel rendelkezik. Emögött egy kétmagos, 1,6 GHz-es Intel Atom D510-es processzor, 3 GB RAM és egy 320 gigabájtos merevlemez található. A PC képes WLAN-, LAN- és Bluetooth-csatlakozásra is. Rendelkezik továbbá egy univerzális kártyaolvasóval és egy 1,3 megapixeles webkamerával.

 

A D-Sub és VGA videokimenetekkel ellátott minden-egyben PC-hez a Hannspree a Windows 7 Home Premium operációs rendszert kínálja. Az SN22A1 ajánlott végfelhasználói ára 350 angol font.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.